Menu
Cosul tau

Informatii de livrare

Cum comand?

Exista doua modalitati:

a) Fara a ma inregistra pe www.BunDeTara.ro

Nu este necesara inregistrarea pe site-ul nostru! Poti comanda si fara a avea un cont valid.

Totusi, pentru validarea unei comenzi si expeditie, este necesara completarea datelor pesonale.

b) Cu inregistrare pe www.BunDeTara.ro

- acest pas trebuie parcurs doar o singura data;

- completati-va  datele personale in formularul din panoul de administrare;

- odata ce contul tau devine activ poti achizitiona produse doar folosind casuta Login(unde trebuie completate in ordinea care urmeaza: adresa de e-mail si parola).


Alegi produsele


- pentru a identifica un produs, poti parcurge categoriile de deasupra paginii sau poti folosi casuta de cautare din partea superioara a acesteia
- ai identificat produsul dorit? Apasa butonul Pune in cos!
- in cazul in care ai pus tot ce iti doresti in cosul de produse, mergi mai departe spre CASA.


Stabilesti ultimele detalii


- in acest ultim pas stabilesti modalitatea de plata - plata la livrare


Primesti confirmarea comenzii


- in aproximativ 15 minute de la comanda ferma, vei primi confirmarea prin mail, iar in 24 ore vei fi contactat  telefonic pentru a confirma tu comanda facuta.


Greu cu online-ul?


- in cazul in care nu doresti sa comanzi online, trimite-ne comanda ta la adresa de e-mail contact@BunDeTara.ro, sau telefonic la 0724.202.403Cum primesti produsele?Echipa BunDeTara.ro efectueaza livrari GRATUITE, la domiciliul clientilor nostrii, in fiecare marti si vineri, doar in Bucuresti si Ilfov, pentru comenzi a caror valoare depaseste 80 lei. Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 80 lei percepem o taxa de 10 lei pentru transport. Comanda minima pentru livrare este de 50 lei.

Livrarile se efectueaza in 24 ore de la lansarea comenzii.  Veti fi contactati telefonic de catre un membru din echipa noastra ce se ocupa de livrare pentru a va confirma disponibilitatea comenzii si pentru a fixa ora de livrare.

Pentru cei dintre Dumneavoastra care doriti un abonament saptamanal, veti avea 20 procente reducere la fiecare a 4-a comanda a lunii. Exemplu: ati comandat 3 cosuri saptamanale, in ultima saptamana aveti 20 procente reducere la al 4-lea cos saptamanal!

Pentru abonamente, legumele vor fi livrate intr-un cos de rachita care va ramane la Dvs. 

Pentru Cosul Family , Cosul Verde, Cos Fructe livrarea legumelor si a fructelor se va face intr-un cos de rachita care va ramane la Dvs fara vreun cost suplimentar.

Pentru persoanele ce nu au un abonament, produsele vor fi aduse in pungi de hartie reciclabila sau punga reciclabila bio.

Specificam ca pozele sunt cu titlu informativ.


Deasemenea, in campul OBSERVATII de pe factura puteti mentiona detalii suplimentare privind livrarea sau orice altceva considerati necesar si util pentru noi.