Menu
Cosul tau

Cine suntem

 BunDeTara este o poveste despre sanatatea care vine de la oameni simpli de la Tara!

          Povestea BunDeTara incepe acum 10 ani cand ne-am mutat la tara langa Bucuresti! Am inceput incet, incet sa cautam vecini vrednici care ne-au ajutat sa mancam sanatos! Pe langa ce cultivau ei pentru consumul lor ne vindeau si noua! Pentru ca lucram pe vremea aceea in Bucuresti, am inceput incet, incet sa pornim livrarile - intai la prieteni, apoi la prietenii prietenilor... Asa ca ne-am si extins cu timpul, am devenit maestri in muraturi, sucuri de rosii, dulceata de ardei iute...

          Ne place foarte mult ceea ce facem, ducem o poveste in lumea larga - povestea fructelor si legumelor curate,cultivate de micii fermieri din zona in care locuim (Vidra, Varasti, Baleni, Lunguletu, Mihailesti, Joita, Domnesti...).  Povestim zilnic despre ce inseamna proaspat, pentru ca oamenii nici nu mai stiu gustul de proaspat de cand cu marketurile astea!

        Si pentru ca stim cat de obositor este sa cari de la piata cartofi, ceapa, morcovi...mai ales cand ai un job apasator si o familie care are nevoie de tine am pornit sa livram noi direct acasa  ori la biroul vostru! Asa il cunosti pe cel care a avut incredere in tine si ii multumesti personal oferindu-i un mic buchet de flori!

        Suntem simpli, de la tara! 

        Credem in micii fermieri care nu au bani nici sa stropeasca legumele, credem in gustul legumelor si fructelor copilariei, credem ca meritam sa mancam fructe si legume mai putin aratoase dar curate si fara pesticide ori alte bazaconii!

         Asa ca, dragii nostrii, va invitam cu drag sa ne treceti pragul magazinului (glumim – magazinul este doar online) si, sa faceti piata!